menu

Boca Gentil Villas & Apartments heeft villa’s, appartementen en suites, allen aan zee of met ruim zicht op zee. Toparchitect Cees den Heijer koos voor een gespatieerd, open ontwerp dat caribisch, hedendaags en functioneel is. Binnen en buiten overlappen elkaar, waardoor de beleving van ruimte en buitenleven elkaar versterken. Zwembaden en tuinen vormen een natuurlijk onderdeel van het resort en de omringende flora.

Alle woningen hebben 3 of meer slaapkamers en zijn ontworpen om er met meerdere mensen te wonen en genieten. Er is ruimte voor jezelf en voor elkaar. De smaakvolle en comfortabele inrichting, verzorgd door stylist Steven van Manen, onderstreept deze gedachte. Niets ontbreekt voor een relaxte en inspirerende vakantie. De villa’s hebben allen 4 slaapkamers (tot 8 personen), zijn royaal bemeten en voorzien van alle gemakken. De sfeer is eigentijds en warm, alsof je thuiskomt in je droomhuis. De villa’s zijn beschikbaar direct aan zee of met zeezicht, met of zonder zwembad. Alle appartementen hebben zeezicht, een gezamenlijk zwembad en tellen ieder 3 slaapkamers (tot 6 personen). Ze beschikken net als de villa’s over een zee aan ruimte en comfort.

Ocean front villa
met prive zwembadDeze royale villa voor acht personen is direct aan zee gelegen, heeft een betoverend uitzicht en is voorzien van een zwembad. Toparchitect Cees den Heijer koos voor een Caribische uitstraling met een hedendaagse touch. Stylist Steven van Manen gebruikte voor de inrichting modern en comfortabel meubilair. Het klimaat en de verfrissende zeebries maken het buitenleven zeer aangenaam, maar ook binnen bent u van alle gemakken voorzien.

Vanaf $585,- per nacht.

Houdt u er rekening mee dat de foto's en plattegrond slechts ter indicatie dienen.

Ocean view villa
met privé zwembad

Deze royale villa voor acht personen heeft een betoverend uitzicht op zee en is voorzien van een zwembad. Toparchitect Cees den Heijer koos voor een Caribische uitstraling met een hedendaagse touch. Stylist Steven van Manen gebruikte voor de inrichting modern en comfortabel meubilair. Het klimaat en de verfrissende zeebries maken het buitenleven zeer aangenaam, maar ook binnen bent u van alle gemakken voorzien.

Vanaf $500,- per nacht

Houdt u er rekening mee dat de foto's en plattegrond slechts ter indicatie dienen.

Ocean front villa

Deze royale villa voor acht personen is direct aan zee gelegen en heeft een betoverend uitzicht. Toparchitect Cees den Heijer koos voor een Caribische uitstraling met een hedendaagse touch. Stylist Steven van Manen gebruikte voor de inrichting modern en comfortabel meubilair. Het klimaat en de verfrissende zeebries maken het buitenleven zeer aangenaam, maar ook binnen bent u van alle gemakken voorzien.

Vanaf $470,- per nacht

Houdt u er rekening mee dat de foto's en plattegrond slechts ter indicatie dienen.

Ocean view villa

Deze royale villa voor acht personen heeft een betoverend uitzicht op zee. Toparchitect Cees den Heijer koos voor een Caribische uitstraling met een hedendaagse touch. Stylist Steven van Manen gebruikte voor de inrichting modern en comfortabel meubilair. Het klimaat en de verfrissende zeebries maken het buitenleven zeer aangenaam, maar ook binnen bent u van alle gemakken voorzien.

Vanaf $420,- per nacht

Houdt u er rekening mee dat de foto's en plattegrond slechts ter indicatie dienen.

Ocean view appartement met gedeeld zwembad

Dit prachtige appartement voor zes personen heeft een betoverend uitzicht op zee en deelt een zwembad met andere appartementen. Toparchitect Cees den Heijer koos voor een Caribische uitstraling met een hedendaagse touch. Stylist Steven van Manen gebruikte voor de inrichting modern en comfortabel meubilair. Het klimaat en de verfrissende zeebries maken het buitenleven zeer aangenaam, maar ook binnen bent u van alle gemakken voorzien.

Vanaf $290,- per nacht.

Houdt u er rekening mee dat de foto's en plattegrond slechts ter indicatie dienen.